Puhujia ja esiintyjiä

Tutustu Valtakunnallisten yrittäjäpäivien puhujiin ja esiintyjiin.

Tuomas Enbuske

Tarkkakatseinen toimittaja ja suorapuheinen kolumnisti Tuomas Enbuske palkittiin Vuoden juontajana 2016.  Juontajien eliittinä tunnettu Enbuske vie viestin perille tarinoiden ja kepeyden kautta.

» Lue lisää

Palkittu Enbuske on aloittanut uransa radion puolella mutta hänet sittemmin nähty juontajana ja panelistina useissa suosituissa keskusteluohjelmissa tv:ssä. Tunnetuimpia tv-ohjelmia ovat vuonna 2014 Kultainen Venla palkinnonkin napannut Enbuske & Linnanahde Crew sekä uusimpana Enbuske, Veitola & Salminen -talk show.

Meeri Koutaniemi

Meeri Koutaniemi pakkasi reppunsa 19-vuotiaana ja lähti kokeilemaan onneaan kuvajournalistina Intiassa — ja jäi sille tielle. Meeri on dokumentoinut journalistina ja valokuvaajana maailmaa ja sen selviytymistarinoita yli 40 maassa ja keskittynyt työssään ihmisoikeuksiin.

» Lue lisää

Meeri Koutaniemi vie puheen ja kuvan voimalla yleisönsä matkalle maailman moninaisuuteen. Hän rakentaa kuvattavien vaikuttavilla tarinoilla sillan maailman ja Suomen välille. Tarinoista kuulija voi tunnistaa itsensä ja oppia kohtaamaan toisen ihmisen.

Koutaniemi on tunnettu Arman Alizadin aisaparina tv-ohjelmassa Pahan jälkeen. He ovat myös kirjoittaneet yhdessä teoksen Riisuttu Suomi, joka kertoo erilaisten suomalaisten elämästä vastaparien kautta.

Meeri Koutaniemi valittiin vuonna 2012 ja vuonna 2013 Vuoden Lehtikuvaajaksi. Hänen reportaasi naisten ympärileikkauksesta valittiin Vuoden Ulkomaiseksi Reportaasiksi 2013. Koutaniemi teki historiaa voittamalla kuvillaan kuusi kategoriaa Vuoden Lehtikuvat -kilpailussa vuonna 2012.

Jean S

Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan klubille housebändiksi 1991 perustettu Jean S juhlii 20-vuotista taivaltaan.

Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu ammattimuusikoiden muodostama ryhmä tunnetaan pukeutumisestaan polvihousuihin ja smokin yläosaan.

» Lue lisää

Vaikka 11-henkinen Jean S esittääkin pääosin cover-kappaleita, se on uransa aikana myynyt tähän mennessä yli 200 000 albumia ja tehnyt yli 2500 keikkaa.

Saija Tuupanen ja eX-miehet

Upeista tulkinnoista ja herttaisuudestaan tunnettu tangokuningatar Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla.

» Lue lisää

Tuupanen on vuosien saatossa noussut keikkapaikkojen kiintotähdeksi ja keikkakuningattareksi. Vuonna 2015 hänet valittiin Vuoden Tanssittajaksi.

eXmiehet on tangokuningar Saija Tuupasen taakse muodostunut iloinen ja ammattitaitoinen tanssiorkesteri, jonka ohjelmisto painottuu ”vanhan ajan” tunnelmiin, tietenkin nykyiskelmien helmillä höystettynä.

Signmark Marko Vuoriheimo

Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levyttää kansainväliselle levy-yhtiölle. Musiikkinsa lisäksi hän on aivan mahtava inspiraattori puhujana, tehden yhteistyötä esim. ulkoministeriön kanssa. Marko Vuoriheimo (KM) otti riskin ja uskoi unelmaansa, jätti lehtorin virkansa opettajana ja perusti Signmark Productions -yrityksen vuonna 2009.

» Lue lisää

Luovuus vaatii monimuotoista yhteiskuntaa, jossa voidaan synnyttää uusia ideoita alojen välimaastoissa ja kulttuurien rajapinnoilla. Miten heikkoudet kääntyvät vahvuuksiksi, kun vaihtaa näkökulmaa? Signmark syntyi yhdistämällä kaksi asiaa, joita ei heti ensimmäisenä tulisi mieleen liittää toisiinsa: kuurot ja musiikki. Signmark on tehnyt matkan hullusta ideasta levykaupan hyllylle ja koulunpenkiltä huippukokouksiin. Jokainen matka alkaa ensimmäisestä askeleesta tänään.

Signmark palkittiin Suomalainen ääni maailmalla -kunniamaininnalla Vuoden puhuja -gaalassa 2017 ja toimii Suomen World Visionin tasa-arvoasioiden lähettiläänä.

    Yhteistyössä

    Valtakunnalliset yrittäjäpäivät pidättää oikeudet muutoksiin.

 

css.php