Yhteistyössä

Yhteistyökumppanit esittäytyvät Yrittäjäpäivien osallistujille kumppanialueella.


Elisa200x80px

Kuten supersankarit, myös yrittäjät tarvitsevat taustatukea ja oikeat työkalut pelastaakseen maailman. Liittymien ja laitteiden lisäksi saat Elisalta myös modernit työkalut sekä tehokkaat myynnin ja markkinoinnin ratkaisut yrityksesi käyttöön.

Ota yhteyttä!

• Asioi verkossa:
   yrityksille.elisa.fi
• Varaa aika yrityspisteeseemme:
   www.elisa.fi/ajanvaraus
• Koko etuvalikoimasi löydät osoitteesta
   www.elisa.fi/yedutFENNIA_150x77px_

Fennia on Suomen Yrittäjien kumppani — yrittäjyys on vahvasti mukana arvoissamme ja yritysten menestyminen lähellä sydäntämme.

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat meiltä laajat edut yrityksen ja kotitalouden vakuutuksiin.

Olemme jo viidettä vuotta peräkkäin yritysasiakkaiden eniten suosittelema vakuutusyhtiö (EPSI 2016)! Kokeile itse, niin tiedät miksi.

www.fennia.fi/suomenyrittajat *)
EPSI 2016FINNVERA_276x40px

Onko yrityksesi valmis kasvuun ja kansainvälisille markkinoille vai onko omistajanvaihdos ajankohtaista?

Tule keskustelemaan kanssamme yrityksesi rahoitukseen liittyvistä asioista!

Lisätietoja www.finnvera.fi ja puhelinpalvelustamme 029 460 2580.
Joensuu on kasvua, tapahtumia ja miljardihankkeita. Maakunnan kasvukeskuksen asukasluku kasvaa koko ajan. Joensuuhun myös rakennetaan muuta maata enemmän — ja vielä loistopaikoille. Ja koska Joensuu on yliopistokaupunki joka kolmas kadulla vastaantuleva on alle 30-vuotias. Joensuussa myös tapahtuu aina. Kaupunki tunnetaankin erityisesti Ilosaarirockista.
Suomen kolmanneksi vanhin suomenkielinen sanomalehti Karjalainen tavoittaa 169 000 silmäparia viikossa joko painetun lehden tai digitaalisten versioidensa kautta.

Lukijalupauksensa mukaan Karjalainen edistää Pohjois-Karjalan ja koko Itä-Suomen henkistä ja taloudellista vireyttä. Karjalainen on pohjoiskarjalaisten ihmisten asialla ja elää vahvasti yrittäjän arjessa.

Yrittäjä, tutustu Karjalaisen mediamyynnin verkkosivuihin ja hyödynnä yrittäjän mainosedut!

mediamyynti.karjalainen.fi
www.karjalainen.fiKauppalehti_200x43px
Kauppalehti on päättäjien ja yritysvaikuttajien arvostama nopea ja jatkuvasti kehittyvä uutismedia. Kauppalehti on digitaalisen ajan monikanavainen talouden ilmiöiden ja rahamarkkinan uutismedia. Se on suomalaisen päättäjän valinta.

Kauppalehti julkaisee maan johtavaa uutispalvelua verkossa ja mobiililaitteille, talousaikakauslehti Optiota sekä painettua uutislehteä ja teemaliitteitä. Kauppalehti tavoittaa Suomen vaikutusvaltaisimman ja ostovoimaisimman yleisön, joka arvostaa sekä laatua että hyvää palvelua.

http://www.kauppalehti.fi/
Nordea_175x40px
Yrittäjän pankki on avoinna 24/7

Yrittäjän päivä on usein kiireinen, joten Nordea Business Center palvelee yrityksen pankkiasioissa 24/7. Halutessasi voit tavata asiantuntijamme verkkotapaamisessa suoraan työpaikaltasi tai kotoasi. Ota käyttöön myös kätevä mobiilipankki ja tunnuslukusovellus.

Kysy lisää näistä ja OnnistuYrittäjänä.fi -palvelustamme
 

    Yhteistyössä

    Valtakunnalliset yrittäjäpäivät pidättää oikeudet muutoksiin.

 

css.php